AICS merr pjesë me një stendë në Panairin e parë të Mesdheut Turizmit të organizuar nga Ministria e Ekonomisë shqiptare dhe promovon vlera thelbësore të zonave të mbrojtjes dhe ruajtjes së mjedisit për të ardhmen e vendit.