Rezultatet dhe ambiciet e një historie të madhe bashkëpunimi

Albanian Daily News interviston Nino Merola. There is great potential for the growth of the Albanian economy, says the Head of Italian Agency for Development Cooperation (IADC), Nino Merola, who made a wrap up of the activities of the Agency in Albania while unveiling...

Italia për Rajonin Detar në Shqipëri

Anija Dallaporta e CNR filloi aktivitetet e survejimit akustik përgjatë bregdetit shqiptar, si pjesë e projektit të Asistencës Institucionale për Zhvillimin e Ekonomisë Detare, kryer nga Ciheam Bari për një vlerë prej 1.6 milion euro. Një falënderim i përzemërt dhe...

Made With Italy në EXCO 2019

Made With Italy është marka etike e Kooperacionit Italian në Ballkanin Perëndimor. Një mbështetje konkrete për zhvillim, përfshirje sociale dhe qeverisje të mirë. Link:...

Merr Frymë. Mbro. Mendo.

  MONOLITI II. Natyra është për njerëzimin një monolit magjepës. Ajo na bën gjithnjë të pyesim veten mbi kuptimin e jetës dhe të mbijetesës në Tokë. Nuk mjafton të rrimë e ta kundrojmë. Po nuk vepruam, 2100 do te jetë një udhetim drejt së panjohurës. Mirëqenia e...