Thirrje për aplikim: ekspertë të fushës sociale

Në kuadër të projektit “Komuniteti i të ardhmes: ndërhyrje të përfshirjes sociale dhe në tregun e punës për jetimët e Shkodrës” AIS 10950 (me kohëzgjatje 3 vjeçare), hapet sot, e mërkure me datë 19 prill 2018, procedura për përzgjedhjen e:

15 ekspertëve të fushës sociale (psikolog, punonjës social, edukator/mësues) – Shkodër.

 

Skills

Posted on

Friday April 20th, 2018